Design- ja vintagetuotteita Espoossa

Yhteystiedot ja aukioloajat

Finvint Vintage & Design on vintagen ja designin myyntiin ja ostoon erikoistunut yritys Espoossa. Meiltä löydät tarkkaan valikoidut, tarkastetut ja huolletut esineet. Toimitamme tuotteita koko Suomeen. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule asioimaan kivijalkaliikkeeseemme! Voit tutustua tuotteisiimme myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Laadukkaita vintage- ja design-esineitä

Myymme ja ostamme laadukkaita vintage- ja design-esineitä. Meiltä löydät tarkkaan valikoitua esineistöä eri vuosikymmeniltä aina huonekaluista valaisimiin sekä pienesineistöön, kuten astioihin ja sisustustavaroihin. Suurinta osaa kokoelmassamme edustavat 1950–1970-lukujen esineet, mutta joukosta löytyy aina muitakin erikoisuuksia.

 

Meillä teet ekologisen valinnan esimerkiksi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon. Ostamalla jo käytettyjä esineitä meiltä, saat laadukkaan ja kiertotaloutta edistävän tuotteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään!

Tarkistetut, puhdistetut ja huolletut tuotteet

Pyrimme tarkastamaan, huoltamaan ja putsaamaan kaikki esineet huolellisesti ennen myyntiin laittoa. Tuotteemme ovat siis suoraan valmiita käyttöön ilman, että sinun tarvitsee esimerkiksi pestä niitä tai korjata pikkuvikoja. Valitsemme valikoimaamme laatua, joka on palvellut edellistä omistajaansa – ja palvelee jatkossa sinua.

 

Kuvagalleriasta löydät joitakin meillä myynnissä olevia tuotteita. Voit myös tutustua valikoimaamme sosiaalisen median kanavissamme. Olemme sekä Instagramissa että Facebookissa. Voit ostaa ja varata esineitä sekä kivijalkaliikkeessämme että somessa. Lisäämme uutuuksia valikoimaamme viikoittain!

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja valikoimastamme.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kotiinkuljetus ja postitus toivomaasi osoitteeseen

Ostatko tuotteen itsellesi vai lahjaksi? Toimitamme pienemmät esineet kaikkialle Suomessa. Huonekaluille tarjoamme kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulle, sovittaessa myös kauemmas.

 

Pitkä kokemus toimituksista takaa sen, että esineemme tulevat ehjänä perille tälläkin tavalla. Käy tutustumassa tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Uusi palvelumme: Myymme tavarat puolestasi!

Otamme valikoituja esineitä myyntiin myös provisiolla. Me hoidamme esineiden noudon, puhdistuksen, myymisen sekä toimituksen. Sovimme aina etukäteen myyntihinnat sinun kanssasi!
Veloitamme myyntihinnasta 35% provision (tai sopimuksen mukaan).

 

Sopivia tuotteita tähän palveluun ovat mm. huonekalut, valaisimet sekä kotimainen lasi/keramiikka. (Esineiden jälleenmyyntihinnan tulisi olla yli 50€).

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme!

Puhelinkuvake

Myymme laadukasta vintagea ja designia kivijalkaliikkeessämme Espoossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!